دانلود ترجمه مقاله مفهوم مدل شخصیت اسلامی (دانلود فوری)

ترجمه مقاله مفهوم مدل شخصیت اسلامی

ترجمه مقاله مفهوم مدل شخصیت اسلامی در 13 صفحه فارسی ورد قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی

مشخصات فایل

تعداد صفحات 13
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی روانشناسی

توضیحات کامل

عنوان فارسی :

مفهوم مدل شخصیت اسلامی

عنوان انگلیسی :

Conceptualizing the Islamic Personality Model

تعداد صفحات فارسی : 13 صفحه ورد قابل ویرایش

سطح ترجمه : متوسط

شناسه کالا : brcc

دانلود رایگان مقاله انگلیسی : http://ofmas.ir/dlpaper/brcc.pdf

دانلود ترجمه فارسی مقاله : بلافاصله پس از پرداخت آنلاین 8 هزار و 500 تومان قادر به دانلود خواهید بود .

بخشی از ترجمه :

چکیده
زمینه شخصیتی و یا فردی روانشناسی ،  نظر بسیاری از محققان  را در سراسر جهان به خود جلب کرده است و  تلاش هایی در زمینه فهم، ارزیابی، و ایجاد شبکه های قانونی از مدل های شخصیت های مختلف و نظریه ها ارائه شده است . با این حال، استفاده از  برخی از مدل ها و نظریه های شخصیت ها محدود شده است. به عنوان مثال، بسیاری از موارد که در آن محققان قادر به استخراج یک ساختار عاملی روشن هنگام اعمال پنج ویژگی های شخصیتی در تحقیقات خود وجود دارد کار می کند به دلیل فرهنگی و ارزش های ناسازگاری مورد توجه می باشد . بنابراین، این مقاله مفهوم و توسعه اندازه گیری مدل شخصیت اسلامی است که با استفاده از هر دو طرح پژوهش کمی و کیفی به موضوع ناسازگاری می پردازد . نتیجه این مطالعه   تولید یک مدل و اندازه گیری شخصیت اسلامی است که جامعه از محققان در محققان عمومی و اسلامی و دانش آموزان، به ویژه شکل خواهد داد .

Abstract

The field of personality or individual psychology has attracted a lot of researchers around the world to devote their efforts in conceptualizing, assessing, and establishing the nomological nets of various personality models and theories. However, some models and theories of personality are limited in their utilization. For example, there are a lot of instances where researchers are unable to derive a clear factor structure when applying the Big Five Personality Traits in their research works due to cultural and values incompatibility. Therefore, this paper attempts to conceptualize and develop a measure of Islamic Personality Model that addresses the issue of incompatibility through the application of both qualitative and quantitative research design. The outcome of this study is to produce a model and measure of Islamic Personality that will benefit the community of researchers in general and Islamic researchers and students, in particular.

توضیحات بیشتر و دانلود

صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود